L'ABaC- JORDI CRUZ
Avui toca parlar de L'ABaC, un restaurant amb 3 estrelles Michelin on el cap davant
d'aquest restaurant i tenim el gran Jordi Cruz que molts de vosaltres el coneixereu per Master xef el mític
programa de cuina on ell allà fa de jurat juntament amb Samanta vallejo i Pepe Rodríguez.
Jordi Cruz va néixer a Manresa (Barcelona) el 1978 va realitzar
els seus estudis de cuina a l'escola superior d'Hostaleria Joviat situada a
Manresa. Amb 14 anys va començar a treballar el restaurant Estany clar de cercs
ubicat a Barcelona, aquí va ser on va aconseguir la primera estrella el
novembre del 2002, convertint-se els seus 24 anys el xef més jove del nostre
país, i el segon en rebre aquesta distinció, un cop va rebre aquest premi ja es
va tenir clar que seria un gran promesa dins aquest
món. També cal destacar que abans ja va obtenir alguns premis.
El desembre del 2007 en Jordi va deixar Estany clar, per fer
un gran canvi a la seva vida, i passar a ser gerent i cap de cuina del
restaurant angle del mont sant benet.
El 2010 s'incorpora l'equip directiu de L'ABaC, tota una joia gastronòmica i un dels llocs més exclusius de
la ciutat, també hem de dir que el 2011 va ser premiat com a millor restaurant
de Catalunya, el 2017 aconsegueix la 3a estrella.
També en podem dir que a part de la seva feina els fogons
també hem de dir que ha tret 5 llibres de gastronomia
El seu tipus de cuina és un estil tradicional buscant sempre
la modernitat, i també respectant el producte el màxim.
Aquí us deixem un vídeo que ens parla de l'ABaC
informació extreta:http://www.abacrestaurant.com/es/
Comentarios
Publicar un comentario