Paco Pérez-Restaurant Mira Mar
Paco Pérez és un dels cuiners mes importants de la cuina d'avantguarda de segle XXI i també un cuiner mes, si parlem del seu caràcter, el podem definir com una persona discreta i tímida.
Ell va néixer a Huelva pero amb 6 mesos ja estava a llençar, ell anava per jugador de futbol, però hi va haver alguna cosa que li va fer canviar els plans, la passió per la cuina. Desde ven petit, ja tenia alguna idea, va inventar una pizza que era cuinada el sol.
Amb 12 anys va començar a treballar a un bar familiar que tenia la seva família i després allà sí que ja podem dir que va agafar una gran passió per la cuina, també cal dir que compaginava estudis amb feina en diferents restaurants i va completar la seva formació amb el gran Michael guèrard.
Paco Pérez chef del restaurant miramar |
El 1984 Es va casar amb Montse Serra, propietària amb la seva família de Miramar, un hostal senzill amb un restaurant a peu de platja.
Junts el van convertir en un restaurant de pelegrinatge dels grans gurmets de tot el món un restaurant amb 2 estrelles Michelin amb 5 habitacions únics i especials.
Gastronòmica de l'Enoteca de l'Hotel Arts (2 estrelles Michelin), Cinco de l'Hotel Das Stue a Berlín (1 estrella Michelin), Terra i Sea Club a l'Hotel Alàbriga a S'Agaró (Girona) (1 estrella Michelin), Tast a Manchester i La Royale i Bao bar a Barcelona. Però sempre, sempre, amb Llançà i Miramar com a port base.
(informació extreta de la pagina oficial del Miramar)
exterior del miramar |
Aqui us deixo un video de presentació de la cuina del Miramar
Comentarios
Publicar un comentario